Beweging

Als je onvoldoende lichaamsbeweging krijgt, dan loop je risico op rugproblemen, slechte lichaamshouding, overgewicht, hoge bloeddruk, obstipatie, neerslachtigheid, gewrichtsproblemen en allerlei andere kwalen.

We zijn niet gemaakt om stil te zitten. Bewegen kan op verschillende manieren: joggen, fietsen, zwemmen, wandelen. 30 minuten per dag zou voldoende zijn om je lichaam in goede conditie te houden en om lichamelijk en mentaal in balans te blijven.

Veel mensen vinden het lastig om doordeweeks het sportmomentje in te plannen. Vermoeid na een lange dag vallen ze ’s avonds op de bank en kijken futloos tv-programma’s. Veel te laat en even futloos en vermoeid gaan ze daarna naar bed. Het kan anders!

Ik wil je graag helpen om de juiste manier van bewegen te vinden, waardoor je je gezonder, vitaler en energieker gaat voelen. En dat op basis van je lichaamsbouw, conditie en leefstijl.

Wil je graag georganiseerd sporten onder professionele begeleiding, in groepsverband of privé? Ben je op zoek naar buitensport waarbij je je hele lichaam gebruikt? Wil je bewust genieten van alle seizoenen van het jaar en ontdekken hoe heerlijk het is om lichamelijk bezig te zijn, ook al schijnt de zon niet en voel je druppels regen op je gezicht?

Al een aantal jaren geef ik buitentrainingen in het Maximapark in Vleuten (regio Utrecht). Mijn trainingen zijn een unieke combinatie van de bootcamp, fitness en pilates oefeningen, geschikt voor alle leeftijden en sportniveaus. In kleine, gezellige, enthousiaste groepen richten we onze aandacht op spieropbouw (buik- en rugspieren, armen en schouders, benen en billen), lenigheid van onze wervelkolom en cardio (conditie van onze longen en hart).

Woon je in de omgeving van Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, de Meern, Harmelen, Woerden? Kom dan voor een gratis proefles! De kosten van de 10-rittenkaart bedragen €105. Er zijn ochtend- en avondtrainingen (maandag 8.45-9.45, maandag 20.00-21.00, woensdag 8.45-9.45).
De kosten van de personal training bedragen €75 per training van 45 minuten.


Maak vrijblijvend een afspraak