Leefstijl

Je leefstijl is bepalend voor je gezondheid en energieniveau. Je leefstijl vandaag is bepalend voor de kwaliteit van je leven morgen en in de toekomst.

Hoe ziet je week eruit? En je dag? Ben je gestrest als je je dag begint of eindigt? Overvallen dingen jou vaak of ben je juist een persoon die alles onder controle probeert te houden? Plan je momenten van sport en ontspanning in je week of is je agenda zo overvol dat zelfs deze momenten tot nog meer stress en vermoeidheid leiden? Vliegen de dagen en weken zo snel voorbij dat het lijkt alsof je in een sneltreinvaart elk ‘ruststation’ mist? Kortom, leef je of word je geleefd?

Verlang je ook naar het leven in harmonie met jezelf en je omgeving, het leven in balans? Balans in werken en ontspannen, in geven en nemen, in gezond en minder gezond. Wil je leren soms ‘nee’ te zeggen als de eisen en verwachtingen van je omgeving boven je hoofd groeien? Wil je leren om stil te zijn en naar je eigen behoeften te luisteren?

Je leefstijlcoach helpt je graag om de eerste kleine stappen te zetten naar een betere gezondheid en levenslustig leven. Wat je zaait zal je ook oogsten!

Zoek je een ervaren en betrokken leefstijlcoach in de omgeving van Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, de Meern, Harmelen en Woerden? Neem vrijblijvend contact met me op! Ik trek graag een tijdje met je op!


Maak vrijblijvend een afspraak