Maak een afspraak

Voeding

Er zijn talloze boeken geschreven over het onderwerp voeding. Niets roept zoveel belangstelling, discussie en controversie op. De meningen van de deskundigen zijn heel verschillend.

De een zegt ‘veel vetten’, de ander ‘veel koolhydraten’. Weer anderen roepen ‘geen zuivel’, ‘geen eieren’, ‘geen suiker’, ‘geen zout’. ‘Wel vlees’, ‘geen vlees’, hoor je ook. Als je moe wordt van al die trends, super food nieuwtjes, diëten, ‘wel eten- niet eten’ stellingen, als je het echt niet meer weet, dan heb ik een betere oplossing voor je.

Ik wil je helpen om te ontdekken dat gezond eten heel eenvoudig kan zijn. Ik wil je helpen om een eetpatroon te ontdekken en aan te leren dat niet alleen bij je past, maar ook evenwichtig en goed voor je gezondheid is.

Wist je dat er verschil is tussen vullen en voeden, tussen verzadigen en overeten? Er zit ook een groot verschil in onze manier van eten. Haastig eten zonder voldoende te kauwen zorgt ervoor dat je spijsvertering dubbel zoveel werk moet verrichten. Bovendien loop je risico op overeten en overgewicht.

Ben je een emotionele eter? Heb je altijd zin in iets zoets en ongezonds? Moet je in de avond eten? Is eten misschien je obsessie geworden? Word alsjeblieft geen slaaf van eten! Daar is voedingsindustrie al te vaak op gericht om je verslaafd te laten raken aan voedingsmiddelen die je niet nodig hebt en die alleen maar schadelijk zijn voor je gezondheid.

Je bent wat je eet! Dat is echt zo! Behandel je je eigen lichaam slecht door het continu te belasten en te vergiftigen met suiker, geraffineerde koolhydraten, koffie, alcohol? Drink je allesbehalve zuiver water? Dan moet het je niet verbazen als je in het proces van vroegtijdige veroudering en ziek worden terechtkomt.

Als je op zoek bent naar een ervaren en betrokken voedingscoach in de regio Utrecht (Leidsche Rijn, Vleuten, de Meern, Woerden en Harmelen), ben je bij mij op het juiste adres.


Maak vrijblijvend een afspraak