Over mij

Mijn naam is drs. Anna van Boeijen

Ik ben opgeleid tot een voedingskundige, sportcoach en orthomoleculair therapeut, met darmproblematiek als hoofdspecialisme. Als persoon ben ik enthousiast en nieuwsgierig, betrokken en fijngevoelig. Ik geef oprecht om mensen met wie ik een tijdje op mag trekken.

Mijn werkwijze is gebaseerd op voldoende mensenkennis, kennis van fysiologie, anatomie en pathologie van het menselijk lichaam, en orthomoleculaire geneeskunde. Indien nodig wordt mijn werkwijze ondersteund door laboratoriumonderzoeken. Tijdens de behandeling leg ik niet alleen de nadruk op lichamelijke maar ook de geestelijke aspecten. Vanwege de balans tussen deze twee, is mijn terugkerende motto: ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’.

Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en van alle seizoen te mogen genieten. Daarom geef ik al een aantal jaar sporttrainingen in de natuur. Mijn trainingen zijn een combinatie van verschillende bootcamp oefeningen (kracht, spieren en uithoudingsvermogen) en Pilates oefeningen (lenigheid van je wervelkolom en soepelheid van je spieren). In kleine groepen genieten we van de natuur, gezelligheid en besteden we aandacht aan ons lichaam.

Heb je een vraag of ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met me op!

Ik ben lid van: